Hoe werkt ‘t?

Zonnecoöperatie HET GELDERS EILAND legt zonnepanelen op zo’n 300 daken van Woonstichting Vryleve. Als huurder van Vryleve kunt u meedoen en lid worden van onze vereniging. Ook als u zelf geen zonnepanelen op het dak krijgt. Alleen bij voldoende leden gaat ons project door. Help mee en krijg ook voordeel uit de opgewekte stroom.
Enthousiast geworden? Pak uw unieke code erbij en meld u direct aan.

Aanmelden

Ongeveer € 50,- voordeel!

Als lid draagt u bij aan de opwek van duurzame energie. Als dank voor uw lidmaatschap krijgt u elk jaar voordeel dankzij een subsidie. De hoogte van het voordeel hangt af van hoe vaak de zon schijnt. Het voordeel is jaarlijks ongeveer €50,-. U hebt uw bijdrage van 1 Euro dus snel terugverdiend. Lees hieronder de kleine lettertjes.

De hoogte van het voordeel kunt u straks volgen in een speciale app. Zodra de panelen zijn aangesloten, krijgt u een uitnodiging om deze app te downloaden. Hierop ziet u precies hoe goed de zonnepanelen het doen. En hoeveel voordeel u dit oplevert.

Helpt u ons mee?

We willen dat zoveel mogelijk bewoners kunnen meedoen. Daarom vragen we een hele kleine bijdrage om lid te kunnen worden. Maar er geldt wel een maximum aantal leden. Inschrijving geldt op volgorde van binnenkomst. Bij teveel inschrijvingen, beginnen we een wachtlijst. Als u op de wachtlijst staat, hoeft u nog geen lidmaatschapsgeld af te rekenen.

Meer weten?

Kom naar een van onze bewonersavonden bij u in de buurt. Waar/wanneer? Klik hier.

Neem eens een kijkje op: veel gestelde vragen.

Spelregels

Om lid te kunnen worden volstaan de volgende voorwaarden:

  • U huurt een woning van Vryleve
  • U hebt een aanbieding ontvangen
  • U meldt zich aan met uw unieke code
  • U betaalt eenmalig € 1,- voor uw lidmaatschap

Doe ook mee

Als we voldoende leden hebben, kunnen we door met onze plannen. We krijgen dan subsidie die het ons mogelijk maakt de zonnepanelen te leggen en 15 jaar lang te beheren. Word lid en sluit u aan bij zonnecoöperatie HET GELDERS EILAND. Daarmee zorgt u voor een groenere toekomst. U heeft een brief ontvangen van Vryleve. Daarin staat uw aanmeldcode. Die gebruikt u om aan te melden.

Code kwijt? 

Bent u de brief kwijt met daarin de code? Laat ons dat  hier weten.

…………de kleine lettertjes
Het ledenvoordeel is een inschatting; er kunnen geen rechten aan ontleend worden. U wordt lid onder het voorbehoud dat voldoende daken bouwkundig geschikt zijn en dat voldoende zonnepanelen kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet.
Het bestuur van Coöperatie Het Gelders Eiland houdt zich het recht voor om bij onvoldoende aangesloten zonnepanelen een wachtlijst te hanteren in afwachting van nieuwe projecten.

Lees ook onze disclaimer voor meer kleine lettertjes.