Hoe nu verder?

Sinds de start van onze campagne, hebben we al xxx leden mogen verwelkomen. Graag vertellen wij u waar we nu mee bezig zijn en wat u kunt verwachten.

Inventarisatie
Op dit moment inventariseren we alle daken op detailniveau. Dat wil zeggen dat we kijken naar: obstakels zoals dakkapellen, schoorstenen en ventilatiepijpjes. Maar ook of er bijvoorbeeld sprake is van hoge gebouwen of bomen die zorgen voor schaduw op het dak. Verder kijken we naar het gebruikte isolatiemateriaal in het dak en hoe we veilig kunnen werken. Er wordt ook een definitief ontwerp gemaakt per dak, zo weten we straks precies hoeveel zonnepanelen we kwijt kunnen.

Netbeheer
We informeren de netbeheerder (Liander) over de teruglevering van stroom die eraan zit te komen. Liander kijkt of dat past op het stroomnet. Het kan best zijn, dat op sommige plaatsen de straat open moet omdat er een dikkere kabel moet worden gelegd.
Bewoners krijgen bericht
Als uw woning zonnepanelen op het dak krijgt, berichten wij u daar tijdig over. We komen langs in de wijken waar we aan de slag gaan om bewoners te informeren.